Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alianța Vestului, primele avantaje pentru clujeni, orădeni și arădeni în Timișoara

0 390

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că orădenii, clujenii și arădenii vor avea recunoscute în Timișoara abonamentele pentru transport în comun și cele pentru parcările publice.

Apar primele legături concrete între orașele ce și-au dat mâna pentru a crea Alianța Vestului. Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a anunțat că orădenii, clujenii și arădenii vor avea recunoscute în Timișoara abonamentele pentru mijloacele de transport în comun și cele pentru parcările publice, notează cei de la g4media.

„Clujenii, orădenii și arădenii vor avea recunoscute în Timișoara abonamentele generale pe mijloacele de transport în comun și pe parcările publice, cu excepția celor pentru zona verde (zero)! Consiliul local Timișoara a votat asta, astăzi! Evident, condiționat de reciprocitate! Alianța Vestului TREBUIE să aducă cetățenilor celor patru orașe asociate, cât mai repede, beneficii concrete! De la lucruri mici, până la proiecte de mare anvergură! Evident, ultimele necesită timp și îi rugăm pe stimații noștri concitadini să înțeleagă asta și să aibă răbdare și încredere în noi, încredere în Alianța Vestului!”, a anunțat primarul Timișoarei pe pagina sa de Facebook.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More