Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alimente expirate vândute elevilor băimăreni

0 251

S-a lăsat cu amenzi de peste 50 de mii de lei în urma unor controale în Baia Mare. Au fost controlate 23 de puncte de alimentație din incinta unor unități școlare.

Mai mulți comercianți s-au ales cu amenzi consistente în Baia Mare, în urma unor controale în incinta unităților școlare. Astfel din chioșcurile aflate în incinta unor unități de învățământ au fost ridicate 24 de kilograme de carne şi produse alimentare cu termenul de valabilitate expirat, scriu cei de la Adevărul.

Au fost verificate 23 de puncte de alimentaţie publică din incinta unităţilor de învăţământ din Baia Mare. Verificările au avut loc la finele săptămânii trecute şi au avut drept scop prevenirea, descoperirea şi combaterea faptelor ilicite care se comit în domeniul evaziunii fiscale şi pentru protejarea elevilor împotriva unor acte de comerţ ilicit, cu produse expirate. Valoarea amenzilor a fost de 57.500 de lei.  

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More