Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alimente, printre care 22 de kg de carne și produse din carne, confiscate. Amenzi pe măsură

0 159

Polițiștii băimăreni au organizat o acțiune amplă împotriva evaziunii fiscale și a comerțului ilicit. S-a lăsat cu amenzi usturătoare.

Potrivit celor de la IPJ Maramureș, în perioada 9-10 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigarea a Criminalităţii Economice au verificat 29 societăţi comerciale şi 12 persoane fizice din municipiul Baia Mare, în scopul prevenirii, descoperirii  şi combaterii faptelor ilicite care se comit pe domeniul evaziunii fiscale și comerțului ilicit cu produse alimentare și nealimentare.

Controalele poliţiştilor s-au lăsat cu aplicarea a 12 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 61.000 lei. Au fost confiscate 125 produse alimentare cu termen de valabilitate expirat, 22 Kg carne și produse din carne, toate în valoare de 1.250  lei, precum și suma de 392 de lei în numerar.

Totodată oamenii legii au confiscat 3.720 de ţigarete deţinute în vederea comercializării ilegale şi au întocmit două dosare penale pentru comiterea infracţiunilor de contrabandă.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More