Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alin Tişe va candida pentru conducerea PNL

0 73

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe, vicepreşedinte al PNL, a anunţat că va candida pentru o funcţie de conducere la vârful partidului, posibil şi pentru cea de preşedinte, considerând că „vremea celor care ajung să conducă partide prin combinaţii şi manipulări a încetat”.

Alin Tişe a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că filiala clujeană a PNL este îndreptăţită şi poate emite pretenţii chiar la funcţia de preşedinte al partidului, fiind o echipă care poate ajuta formaţiunea, transmite corespondentul MEDIAFAX.

„Luni va fi Birou Permanent Naţional al PNL şi se va discuta despre convocarea unei Convenţii Naţionale unde să aibă loc alegeri, cel mai probabil la sfârşitul lunii mai, începutul lunii iunie. Vor fi mai multe candidaturi din partea PNL Cluj pentru funcţii la vârful partidului şi eu, personal, voi candida pentru una dintre funcţiile de vârf, e posibil şi pentru cea de preşedinte al PNL. Cred că, dincolo de persoane, ar trebui să discutăm despre principii şi despre o echipă care poate ajuta acest partid. În ceea ce priveşte experienţa profesională, rezultatele politice şi electorale, în ultimele cicluri electorale, PNL Cluj este îndreptăţită şi poate emite pretenţii chiar la funcţia de preşedinte de organizaţie naţională. Consider că vremea celor care ajung să conducă partide prin combinaţii, prin grupări şi manipulări făcute în rândul membrilor, a încetat”, a spus Tişe.

Potrivit acestuia, dacă PNL nu va alege oameni credibili care să aibă şi voturi în spate va eşua.

„Indiferent despre ce persoană vorbim, va trebui să fie legitimată de votul oamenilor, fie prin votul la nivel local, fie la parlamentare, o persoană care să aibă această legitimitate şi cred că doar o persoană care are un astfel de bagaj în spate şi care şi ea în sine să fie credibilă poate ajuta partidul. PNL Cluj poate avea candidaţi de la nivelul de jos până la cel de vârf”, a spus vicepreşedintele PNL.

Întrebat despre o posibilă candidatură a lui Dacian Cioloş la şefia PNL, Alin Tişe a răspuns că nu are cunoştinţă despre acest lucru.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More