Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alma, o fetiță de doar 9 luni din Dej, diagnosticată cu cancer, are nevoie de sprijinul nostru

3 29.655

La vârsta la care orice tânără mămică se bucură de viață și de comorile din viața ei, copiii, o tânără din Dej trece dintr-o suferință crudă în alta și mai teribilă.

În urmă cu un an, băiețelul Iuliei Pocol, Mateo, acum în vârstă de trei anișori, a fost diagnosticat cu autism, o maladie care nu pune viața în pericol dar nu o face nici ușoară, atât pentru minor, cât și pentru familia acestuia. Iulia a învățat însă pe propria piele ce înseamnă să crească un copil cu autism și a privit această provocare ca pe o încercare a vieții care s-o facă mai puternică și mai apropiată de cei dragi.

În viața Iuliei a apărut apoi Alma, o păpușică minunată, care a adus bucurie în casa tinerei din Dej, rămasă între timp singură cu doi copii. De parcă toate aceste încercări grele n-ar fi fost de ajuns, Iulia s-a trezit în fața unei crude realități. Alma, în vârstă de doar 9 lunițe, a fost diagnosticată recent cu neuroblastom mediastinal gradul 4, o formă de cancer care solicită la maximum organismul fragil al micuței, care a ajuns acum la a treia sesiune de chimioterapie și mai are de îndurat tratamente foarte solicitante pentru a se face bine.

Zeci de dejeni au lansat în ultimele ore numeroase apeluri pe rețelele de socializare către oamenii cu suflet mare și cu dorința de a ajuta, pentru sprijinirea tinerei mămici din Dej.

Pentru a veni în sprijinul acestei acțiuni umanitare vă rugăm să distribuiți acest articol la cât mai multe persoane, pentru ca toată lumea să se poată alia acestei campanii caritabile în ajutorarea micuței Alma.

Tot pentru sprijinirea acestei cauze, Asociația Jasminne-Copii cu autism Dej organizează în 27 ianuarie în clubul Green Pub din Dej, un eveniment cu caracter caritabil. Este vorba despre un Retro Party la care sunt invitați să participe toți cei care vor să sprijine această cauză nobilă.

În sprijinul fetiței din Dej și a frățiorului acesteia a sărit și un tânăr din Cluj-Napoca. Acesta a scos la licitație pe Facebook un tricou original al naționalei de fotbal al României, purtat la amicalul România-Spania de pe Cluj Arena, tricou care poartă semnăturile jucătorilor care au evoluat în acel meci.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

 1. Corina Ionescu spune

  IBANUL nu este corect. Va rog sa dati un IBAN corect, doresc sa le trimit niste bani.

 2. Anonim spune

  Nu îmi pasă! Și „Alma” este nume pentru câini de rasa bișon

 3. Costi Vultur spune

  Domnul Isus Hristos să-și reverse îndurarea și dragostea LUI peste trupul ei.
  Domnul Isus Hristos să vă binecuvânteze.
  Amin

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More