Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alpar Meszaros este noul antrenor al Unirii Dej – FOTO/VIDEO

0 61

După plecarea lui Dan Mănăilă de la cârma Unirii Dej și scurtul popas al lui Valentin Sinescu la echipa de pe malul Someșului, conducerea Unirii Dej a bătut palma azi cu un nou tehnician.

Alpar Meszaros a venit azi la Dej, iar după o scurtă discuție cu Mircea Itu, președintele clubului, a efectuat deja primul antrenament cu jucătorii Unirii Dej.

Fost jucător al Universității Cluj și la Dinamo București, Alpar Meszaros a fost antrenor principal în România la Câmpia Turzii, Universitatea Cluj, Unirea Florești, Arieșul Turda sau Unirea Jucu.

Ajuns la Dej, Meszaros a semnat un contract valabil până în iarna acestui an, urmând ca în pauza competițională, în funcție de parcursul echipei și de obiectivele ulterioare, să se decidă dacă va continua colaborarea cu formația de pe malul Someșului.

Tot azi la Dej a sosit și un jucător de la Piatra Neamț. Claudiu Aioanei are 25 de ani și joacă pe postul de mijlocaș stânga, fiind în probe la Unirea Dej. Alpar Meszaros împreună cu conducerea clubului vor decide în zilele următoare dacă Aioanei va rămâne sau nu în lotul Unirii.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More