Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alpar Meszaros revine pe banca tehnică a Unirii Dej

0 420

Echipa de fotbal Unirea Dej va începe noul sezon fotbalistic din Liga a III-a cu un nou antrenor pe banca tehnică. Alpar Meszaros se întoarce la conducerea echipei dejene după o pauză de un an.

Alpar Meszaros a fost antrenor principal la Unirea Dej în perioada octombrie 2015 – iulie 2016, după care s-a mutat pe banca tehnică a celor de la Unirea Jucu. În această vară, însă, ”Messi” se întoarce la Dej, ajungând la o înțelegere cu conducerea administrativă a echipei.

Potrivit președintelui Unirii Dej, Mircea Itu, Meszaros va semna în aceste zile un contract valabil până la finalul sezonului fotbalistic 2017-2018.

Sub conducerea lui Meszaros în sezonul 2015-2016, Unirea Dej a cunoscut una dintre cele mai bune perioade de joc, înregistrând o serie frumoasă de meciuri fără înfrângere și obținând o poziție bună la finalul sezonului în clasament.

De altfel, munca depusă de Meszaros, alături de fotbaliști, la Unirea Dej i-a adus acestuia respectul întregului lot, performanțele sale făcând ca ușa Unirii Dej să rămână mereu deschisă pentru tehnicianul clujean.

Unirea Dej va desfășura prima ședință de antrenament sub conducerea lui ”Messi” luni, 31 iulie, urmând ca peste aproximativ două săptămâni să dispute primul meci oficial din acest sezon în Cupa României. Până atunci, însă, eforturile antrenorului și ale conducerii echipei se axează pe antrenamente și întărirea lotului de fotbaliști.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More