Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Altă ”arătare”! Conchita Wurst de Cluj s-a prezentat la preselecțiile Românii au Talent

0 190
conchita wurst de cluj
Foto: Ovidiu Cornea/voceatransilvaniei.ro

Caravana preselecțiilor concursului Românii au Talent a ajuns și la Cluj-Napoca. Printre cei peste 400 de concurenți care doreau să-și etaleze talentele în cadrul preselecțiilor s-a prezentat și un travestit.

Tânărul clujean a venit la preselecții îmbrăcat într-o rochie de gală neagră, fiind machiat și accesorizat ca la carte. Cerceii de mari dimensiuni, machiajul strident și obligatoria poșetă nu au lipsit din decor.

Chiar dacă a stârnit chicoteli, zâmbete și priviri crucișe plimbându-se printre ceilalți concurenți, tânărul și-a văzut de treabă.

Și-a completat foaia de înscriere în concurs și s-a prezentat apoi în fața echipei de producție a emisiunii Românii au Talent pentru o primă audiție.

Asemănarea izbitoare cu celebrul/celebra Conchita Wurst nu i-a lăsat indiferenți pe cei prezenți. Tânărul speră să cucerească juriul nu doar prin aspectul său nonconformist, dar și prin talent. Rămâne de văzut dacă aventura de succes a ”realei” Conchita Wurts la Eurovision va avea corespondent și în cazul show-ului Românii au Talent.

Citiți și: Un transexual a câștigat ”GAYvision” 2014. Reacțiile lumii întregi, de la dezgust la bășcălie – FOTO de SENZAȚIE

Cine este Conchita Wurst

conchita wurst2

Thomas Neuwirth, cu numele de scenă Conchita Wurst, a dat marea lovitură la ediția din acest an a concursului Eurovision, reușind să cucerească marele trofeu, în ciuda criticilor de care a avut parte încă de la prima apariție la preselecții.

Travestitul din Austria, cunoscut și sub numele de ”femeia cu barbă” a dat peste cap toate pronosticurile referitoare la câștigătorul Eurovision și a câștigat detașat trofeul, deși inițial nu i s-a dat nicio șansă să acceadă măcar în finală.

Citiți și: Ce creatură! Femeia/bărbat care va reprezenta Austria la Eurovision – VIDEO

FOTO1: Ovidiu Cornea/voceatransilvaniei.ro

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More