Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alte patru cazuri de COVID-19 confirmate la Dej

0 6.781

În ciuda măsurilor drastice luate de autorități pentru stoparea răspândirii epidemiei cu noul tip de coronavirus, cazurile se înmulțesc de la o zi la alta.

Conform autorităților locale, până duminică, 26 aprilie, au fost înregistrate în mod oficial 37 de cazuri de persoane cu domiciliul în municipiul Dej care au fost confirmate cu COVID-19.

Ieri, însă, alte persoane din Dej și cartierul Dej-Triaj au fost transportate de ambulanțe la spital, atât la cel municipal din oraș, cât și direct la Cluj-Napoca.

Două persoane au fost ridicate de la domiciliu duminică seara din cartierul Dej Triaj, iar luni au fost transportate la spital alte persoane de la o casă de pe strada 1 Mai.

Potrivit unor surse medicale, dintre persoanele testate în ultimele zile, în această după-amiază au fost confirmate la Cluj-Napoca patru persoane din Dej ca fiind infectate cu SarsCov-2 (Covid-19). Este vorba despre persoane de etnie romă din oraș.

Conform estimărilor, în municipiul Dej au fost confirmate de la debutul epidemiei și până în prezent aproximativ 70 de persoane. Este vorba atât de pacienți care au fost internați la Spitalul Municipal Dej și confirmate ulterior internării, cât și persoane care au trecut prin triajul spitalului dejean, fiind transportate imediat la spitalele din Cluj-Napoca. La acestea se adaugă pacienții care au fost ridicați direct de la domiciliu și transportați la Cluj-Napoca, de ambulanțe, fără să mai treacă pe la spitalul din Dej, dar și persoane care s-au deplasat cu mijloace proprii la Cluj-Napoca.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More