Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alte patru decese ale unor pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus. Bilanţul se ridică la 34 de persoane

0 450

Alte patru decese ale unor pacienţi diagnosticaţi cu coronavirus au fost înregistrate sâmbătă seară, bilanţul ridicându-se la 34 de persoane.

Cazul cu numărul 31 este un bărbat de 65 ani, din judeţul Arad, internat în Spitalul Judeţean Arad, transferat în  data de 22.03.2020 în secţi, iar în data de 25.03.2020 transferat la Spitalul de Boli Infecţioase V Babeş Timişoara. Bărbatul a decedat în data de 28.03.2020.  El avea hipertensiune şi obezitate. 

O altă persoană al cărei deces a fost anunţat sâmbătă seară este un bărbat de  67 de ani, din judeţul Constanţa, internat în Spitalul de Boli Infecţioase Constanţa din 25.03.2020. Decedat în 28.03.2020. El avea comorbiditati hipertensiune şi diabet zaharat. 

O altă victimă este un bărbat, de 43 de ani, din  judeţul Suceava, pacient cu arsuri, transferat de la SJU SUCEAVA şi operat în Spitalul de Chirurgie Plastică şi Reparatorie Bucureşti. El a decedat sâmbătă. 

Cea de a 34-a persoană decedată este o femeie de  61 de ani, din judeţul Hunedoara, internată în ATI la Spitalul Judeţean Deva. Ea avea boli cardiovasculare. 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More