Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alte trei decese cauzate de gripă. Numărul morților a ajuns la 138

0 90

Alte trei femei, din judeţele Sibiu, Călăraşi şi Ilfov, au murit din cauza gripei, numărul total al deceselor ajungând astfel la 138, anunţă Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile (CNSCBT). Una dintre femeile decedate nu era cunoscută cu alte afecţiuni şi era vaccinată anti-gripal.

Potrivit CNSCBT, o femeie în vârstă de 68 de ani, din judeţul Sibiu, confirmată cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09, a murit în 11 februarie. Ea nu era cunoscută anterior cu alte afecţiuni medicale şi era vaccinată anti-gripal.

Un alt deces cauzat de gripă a fost confirmat la o femeie de 64 de ani, din judeţul Călăraşi. Aceasta a murit în 8 februarie şi a fost confirmată infecţia cu virus gripal tip A, subtip (H1)pdm09. Femeia avea condiţii medicale preexistente, dar nu era vaccinată anti-gripal.

O altă femeie, în vârstă de 81 de ani, din judeţul Ilfov, confirmată cu virus gripal tip A, nesubtipat, având condiţii medicale preexistente, dar nevaccinată anti-gripal, a murit ân 16 februarie.

Ca urmare, numărul total al deceselor cauzate de gripă în acest sezon ajunge la 138.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More