Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Alți 365 de români au fost repatriați din Italia

0 461

Un număr de 365 de români au fost repatriați cu ajutorul a două curse aeriene charter din Veneția.

Un număr de 365 de români au fost repatriați din zona Veneția cu două curse aviatice de tip charter, transmit cei de la MAE prin intermediul unui comunicat de presă.

Totodată cei de la MAE fac un nou apel la cetățenii români să evite orice călătorii externe care nu sunt absolut esențiale.

„Astfel de călătorii pot antrena riscuri majore, periclitând siguranța cetățenilor și posibilitatea acestora de revenire în țară”, avertizează MAE.

„De asemenea, facem apel la cetățenii români cu domiciliul sau reședința în străinătate de a respecta cu strictețe recomandările autorităților din aceste state și subliniem că deplasările către România nu sunt recomandate. Astfel de deplasări sunt tot mai mult afectate de restricțiile impuse de statele de tranzit, care determină ca posibilitățile de asistență din partea autorităților române să se reducă în mod considerabil, și pot constitui un factor suplimentar de propagare a infecției cu Covid-19, punând astfel în pericol siguranța celor de acasă”, se mai arată în comunicat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More