Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Am ramas fara OTV. Dan Diaconescu Direct nu mai are licenta

0 70

Consiliul National al Audiovizualului a retras azi licenta de transmisie pentru postul de televiziune OTV. Decizia a fost luata in sedinta CNA cu unanimitate de voturi.

CNA a motivat aceasta decizie prin faptul ca societatea Ocram Televiziune SRL, care detine licenta televiziunii, nu a facut dovada platii unor amenzi primite de la CNA pentru incalcarea legislatiei audiovizualului. Societatea este in insolventa.

Licenta OTV ar fi expirat de drept pe 28 martie 2013.

La ora scrierii acestui text (16:30), OTV emite fara probleme si anunta o conferinta de presa a lui Dan Diaconescu pentru aceasta seara.

Din nefericire pentru Dan Diaconescu multe cazuri au ramas nerezolvate. Nu s-a lamurit situatia romanilor ucisi in Algeria, nu mai au vrajitoarele unde sa-si faca scamatoriile, nu mai au unde sa-si dea cu parerea diversii „specialisti” despre omoruri, sinucideri sau alte tragedii. Din fericire pentru alte televiziuni, acum nu mai au concurenta la utilizarea termenilor de SENZATIONAL, EXCLUSIVITATE, INCREDIBIL si altele cate mai apar pe ecranele televizoarelor.

UPDATE: Dupa ora 18:00 OTV si-a intrerupt emisia cu un mesaj afisat pe ecran. Bineinteles, tot altii sunt de vina.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More