Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

„Amantul înșelat”, a umplut până la refuz Sala Centrului Cultural Arta

0 310

Ziua Îndrăgostiților a venit cu o surpriză pentru dejeni. Comedia „Amantul înșelat” a umplut până la refuz sala Centrului Cultural Arta și, datorită jocului impecabil al actorilor, a provocat râsul și simpatia spectatorilor.

Viața culturală a Dejului se diversifică, deoarece după inaugurarea noii locații a Muzeului Municipal, unde dejenii pot să-și satisfacă pofta de producții cinematografice datorită Sălii Multimedia 3D, a urmat o delicioasă comedie pe scena Centrului Cultural Arta.

Piesa „Amantul înșelat”, de Orlin Diakov, a umplut sala Centrului Cultural până la refuz. Comedia, delicioasă prin umorul negru, replicile ingenioase și jocul impecabil al actorilor, îi are în distribuție pe Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu. Cei doi au smuls fără de efort ropotele de aplauze și hohotele publicului.

Spectacolul a avut premiera la Stuttgart și a continuat cu un recent turneu în Canada – Toronto, Ottawa, Montreal, s-a jucat în premieră mondială în Cuba, la Havana, a avut peste 20 de reprezentații în România și a primit invitații din Bruxelles, Londra, Koln și Paris.

Intriga destul de simplă, doi bărbați îndrăgostiți de aceeași femeie, și limbajul colocvial prin care se țese trecerea de la dușmănia dintre cei doi la începutul unei prietenii durabile, face ca piesa să fie digerată de aproape oricine și mai că îți dorești ca timpul să stea în loc pentru a continua să privești dialogul spontan, aproape natural, dintre cei doi actori.

Astfel, prin numărul mare de spectatori prezenți în sala Centrului Cultural Arta, dejenii au dat de înțeles că își doresc spectacole de teatru, muzică și alte evenimente cultural-artistice.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More