Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenajarea Pădurii Bungăr și a zonei de agrement de pe Baltă, pe masa consilierilor locali dejeni

0 286

Consilierii locali dejeni, alături de primarul Costan Morar, se întrunesc joi, 27 octombrie, de la ora 15, în ședința ordinară a lunii octombrie a Consiliului Local Dej.

Printre proiectele de hotărâre care vor fi dezbătute și supuse votului consilierilor locali se află și cele privind reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate din Pădurea Bungăr și din zona Baltă, care vor fi transformate în zone de agrement.

Rectificarea bugetului Spitalului Municipal Dej dar și a Municipiului Dej, precum și un proiect privind atribuirea de terenuri pentru construirea de locuințe către tineri se află și ele printre proiectele ce vor fi discutate de aleșii locali.

ORDINE DE ZI:

1. Proiect de hotărâre privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi proiectului „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej”.
2. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Pădurea Bungăr, Municipiul Dej”.
3. Proiect de hotărâre Privind aprobarea Studiului de fezabilitate şi a indicatorilor tehnico-economici aferenţi proiectului „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Strada Fragilor Nr. 8, Municipiul Dej”.
4. Proiect de hotărâre privind aprobarea proiectului și a cheltuielilor legate de proiectul „Reconversia și refuncționalizarea terenurilor și suprafețelor degradate neutilizate din Strada Fragilor Nr. 8, Municipiul Dej”.
5. Proiect de hotărâre privind aprobarea Strategiei de Eficiență Energetică a Municipiului Dej , pentru perioada 2014-2020.
6. Proiect de hotărâre privind aprobarea Criteriilor de stabilire a punctajului pentru atribuirea de terenuri în scopul construirii de locuințe de către tineri, conform Legii Nr. 15/2003, republicată.
7. Proiect de hotărâre privind aprobarea contului de execuție al Spitalului Municipal Dej la data de 30 iunie 2016.
8. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Dej.
9. Proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Municipiului Dej pe anul 2016.
10. Proiect de hotărâre privind aprobarea introducerii în Inventarul bunurilor care aparţin domeniului public al Municipiului Dej a obiectivelor ce urmează a fi cuprinse în Contractul de Delegare a Serviciului de Alimentare cu Apă şi Canalizare.
11. Proiect de hotărâre privind aprobarea unor deplasări în străinătate.
12. Proiect de hotărâre privind aprobarea organigramei, statului de funcţii şi a numărului de posturi pentru aparatul de specialitate al Primarului Municipiului Dej şi serviciile subordonate.
13. Proiect de hotărâre privind aprobarea închirierii prin licitaţie publică a spațiului în suprafață de 18,90 m.p. din imobilul situat în Municipiul Dej, Strada Alexandru Szopos Nr. 8, aparținând domeniului public al Municipiului Dej, cu destinația Farmacie veterinară.
14. Proiect de hotărâre privind aprobarea acordării mandatului special domnului consilier Filip Dorin Cristian la Adunarea Generală Ordinară a Acționarilor de la S.C. Centrul Agro Transilvania Cluj S.A. din data de 14 noiembrie 2016.
15. Proiect de hotărâre privind aprobarea mandatării doamnei Rus Claudia reprezentantul Consiliului Local al Municipiului Dej în Adunarea Generală a Acționarilor S.C. Transurb S.A. pentru prelungirea mandatelor membrilor Consiliului de Administrație.
16. Proiect de hotărâre privind aprobarea reducerii/scutirii de la plata impozitului pe clădiri și teren pentru ASOCIAȚIA VIITORUL COPIILOR ”RAMSAU” DEJ.
17. Proiect de hotărâre privind aprobarea vânzării cantității de 271 m.c. din 351 m.c. masă lemnoasă pe anul 2016 din trupul de pădure Cetan, Ighiș și BUNGĂR.
18. Soluționarea unor probleme ale administrației publice locale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More