Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amendă record dată de Poliția Locală Bistrița pentru o femeie care a dat muzica prea tare

0 85

O femeie din Bistrița a primit o amendă record din partea Poliției Locale, după ce vecinii au chemat autoritățile, deranjați de muzica mult prea tare, care nu îi lăsa să doarmă.

„O melomană”din centrul orașului Bistrița a fost pedepsită pentru că a tulburat somnul vecinilor săi, din cauza muzicii date mult prea tare. Astfel, poliția locală care în general, dă amenzi de până în 500 de lei, a sancționat-o pe femeie cu 1.500 de lei, după ce aceasta a refuzat de mai multe ori să dea muzica încet, informează Libertatea.

„Cu amendă în valoare totală de 1.500 de lei a fost sancționată contravențional numita K. A.-D., domiciliată într-un imobil situat pe strada Liviu Rebreanu, pentru tulburarea liniștii locatarilor la ore târzii din noapte, prin utilizarea la intensitate mare a unei aparaturi radio, fapte constatate succesiv, în urma unor sesizări. Refuzând colaborarea, ambele procese-verbale au fost expediate ulterior la domiciliul acesteia”, se arată în raportul Poliției Locale a municipiului Bistrița.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More