Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amendate pentru că întreţineau relaţii sexuale pe bani

0 433

prostituate

În perioada 17 – 21 iunie, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Maramureş au fost angrenate în misiuni specifice de asigurare şi menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică.

Astfel, jandarmii maramureşeni au fost organizaţi în patrule pedestre de ordine publică, patrule auto şi echipe operative de prevenire şi combatere a faptelor antisociale pentru descurajarea infractorilor şi soluţionarea în mod operativ a sesizărilor primite din partea cetăţenilor.

Jandarmii maramureşeni au constatat şi au luat măsurile impuse de normele legale în cazul a 5 sesizări privind adresarea de injurii şi expresii jignitoare pentru care au aplicat amenzi contravenţionale în valoare de 1800de lei.

Jandarmii maramureşeni au aplicat  amenzi contravenţionale în valoare de 800 de lei pentru provocare şi participare la scandal. Astfel 3 maramureşeni au fost legitimaţi şi sancţionaţi de către jandarmii aflaţi în misiune pentru provocarea şi participarea la scandaluri pe raza localităţilor Baia Mare, Sighetu Marmaţiei şi Vişeu de Sus.

Echipajele de jandarmi aflate în misiune au identificat  pe raza municipiului Baia Mare 4 persoane care consumau băuturi alcoolice în locuri publice, neamenajate în acest sens, jandarmii aplicând amenzi contravenţionale în valoare de 1200 de lei.

Echipajele de jandarmerie aflate în misiuni au identificat şi sancţionat 3 persoane care comercializau diferite bunuri fără a avea afişate preţuri sau fără a avea documente de provenienţă pentru bunuri. Jandarmii au aplicat amenzi contravenţionale în valoare de 1000 de lei şi 1 avertisment scris.

Jandarmii maramureşeni au constatat pe parcursul săptămânii 3 fapte de tulburare a ordinii publice pentru care au aplicat amenzi contravenţionale în  valoare de 1700 de lei. De asemenea, subofiţerii jandarmi au aplicat măsurile legale în cazul a 3 sesizări de tulburare a ordinii publice, prin ascultare de muzică la un volum ridicat, pentru care au fost aplicate amenzi în valoare de 1150 de lei.

De asemenea, jandarmii maramureşeni au aplicat 3 sancţiuni pentru apelarea la mila publicului în valoare de 300 de lei şi au identificat 10 tinere care atrăgeau diverse persoane pentru întreţinerea de relaţii sexuale contra unor sume de bani. Tinere au fost sancţionate cu amenzi contravenţionale în valoare de 5.000 de lei.

Cetăţenii pot solicita non-stop sprijinul jandarmilor maramureşeni în situaţia tulburării ordinii publice sau pot sesiza orice problemă, la numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112.


Descoperă mai multe la Someșeanul.ro

Abonează-te ca să primești ultimele articole prin email.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More