Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenințare de o duritate extremă din partea ungurilor: ”Vă decapităm!”

1 81

Partida dintre Ungaria și România din preliminariile Mondialului din Brazilia 2014 a depășit cu mult granițele sportivității. Meciul a căpătat conotații politice și extremiste, rivalitățile dintre cele două țări depășind cu mult limitele normalului.

Zeci de mii de suporteri maghiari și-au anunțat prezența în preajma stadionului Ferenc Puskas, unde se va disputa partida, chiar dacă FIFA a suspendat terenul Ungariei și meciul se joacă cu porțile închise.

Autoritățile locale au instalat mai multe ecrane uriașe pe care suporterii vor putea urmări meciul, dar și o scenă, unde va avea loc un concert al unei trupe rock.

Un afiș neoficial al evenimentelor organizate la Budapesta prezintă o imagine și un mesaj greu de închipuit. Un suporter maghiar, îmbrăcat cu un trening în culorile Ungariei și cu o armă albă în mână, este prezent pe afișul care are un mesaj de o duritate extremă: ”Vă decapităm!”

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More