Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi de 12.000 de lei după cheful din biroul premierului. Altă poză cu Orban fumând în Guvern a apărut

0 562

Cei cinci membri ai executivului din fotografia devenită celebră peste noapte au fost sancţionaţi de poliţişti, iar valoarea totală a amenzilor a ajuns la 12.000 de lei

Fotografia a fost publicată vineri și a devenit virală pe Facebook. În aceasta apar, într-un birou de la Guvern, premierul Ludovic Orban, vicepremierul Raluca Turcan, ministrul economiei, Virgil Popescu, ministrul transporturilor, Lucian Bode, și ministrul de externe, Bogdan Aurescu, discutând într-o manieră informală. 

Astfel, doi membri ai Executivului au fost sancționați cu câte două amenzi contravenționale fiecare, în cuantum de 3000 de lei pentru fiecare persoană,pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară și pentru fumat în spații în care acest lucru este interzis. Este vorba de premierul Ludovic Orban și de ministrul de Externe, Bogdan Aurescu.

Alte două persoane (Virgil Popescu și Lucian Bode) au fost sancționate cu amendă în valoare de 2500 de lei pentru fiecare, pentru nepurtarea măștii de protecție sanitară.

A cincea persoană a fost sancționată cu amendă contravențională în valoare de 1000 de lei pentru purtarea măștii de protecție în mod necorespunzător (Raluca Turcan).

Între timp, însă, o altă fotografie cu Ludovic Orban fumând în clădirea Guvernului a apărut pe rețelele de socializare.

În imaginea postată, duminică, pe Facebook, se vede cum premierul şi-a înlăturat masca de la gura pentru a fuma.

Fotografia este surprinsă în timpul şedinţei de Guvern, la Palatul Victoria.

”Din categoria învăţămintele premierului Orban către popor, azi lecţia Reguli de igienă: se fumează şi în sala de şedinţe de Guvern!”, a scris pe Facebook Cristian Vasilcoiu, cel care a publicat fotografia.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More