Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Amenzi de 16 mii de lei în urma unei acțiuni pe linie de infracțiuni silvice

0 142

Polițiștii bistrițeni au efectuat acțiuni oe linie silvică, acțiuni ce s-au lăsat cu amenzi de 16 mii de lei.

Cei de la IPJ Bistrița-Năsăud transmit că, în perioada 24-25 februarie 2020, polițiștii Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Combaterea Delictelor Silvice, împreună cu specialiști din cadrul Gărzii Forestiere Cluj au acționat în vederea prevenirii și combaterii activităților ilegale din domeniul exploatării, circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos.

Astfel, au fost efectuate controale pe valea Bârgăului și valea Sălăuței, ocazie cu care au fost constatate două infracțiuni prevăzute de Legea 46/2008, respectiv tăiere și furt de arbori.

Totodată, în urma verificărilor efectuate la două depozite de material lemnos, polițiștii au constatat nereguli pentru care au aplicat 3 sancțiuni contravenționale, conform Legii 171/2010, în valoare de 16.000 lei.

Ca măsură complementară a fost dispusă confiscarea cantității de 60,5 mc material lemnos, în valoare totală de 10.224 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More