Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi de 25.000 de lei într-o singură zi

0 307

Amenzi record într-o singură zi. Principalul factor, viteza excesivă.

Poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pe parcursul zilei de ieri pe principalele artere de circulaţie de pe raza municipiului, depistându-i pe cei care au încălcat limitele de viteză, au ignorat unele indicatoare sau au încălcat alte norme rutiere.

Au fost oprite pentru control 87 de autovehicule şi au fost aplicate 78 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe pentru încălcarea regimului legal de viteză. Valoarea amenzilor a depăşit suma de 25 000 de lei iar ca măsură complementară, în zece cazuri s-a dispus reţinerea permisului de conducere.

Neregulile rutiere au fost sancţionate şi de poliţiştii din Seini, în cadrul unei acţiuni organizate în comun cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş.

În cadrul acţiunii organizate pentru prevenirea cauzelor generatoare de evenimente rutiere produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autoturismelor, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 4 000 de lei iar ca măsură complementară s-a dispus retragerea a trei certificate de înmatriculare şi reţinerea unui permis de conducere.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More