Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi de 37.000 de lei în doar două zile

0 133

În urma unor acțiuni de prevenire și combatere a accidentelor rutiere s-au adunat sancțiuni contravenționale în valoare de 37.000 de lei.

Poliţiştii maramureşeni au organizat, în perioada 21 – 22 februarie, pe raza judeţului, opt acţiuni pentru prevenirea şi combaterea accidentelor de circulaţie. În cele două zile au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ  37 000 de lei şi au fost reţinute şase permise de conducere.

Astfel, poliţiştii au desfăşurat o acţiune pentru combaterea principalelor trei cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv neacordarea priorității de trecere pietonilor, viteza excesivă sau neadaptată la condițiile de drum și indisciplina pietonală.

În cele două zile de acţiune au fost oprite pentru verificări 182 de autovehicule. În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 124 de sancţiuni contravenţionale, cele mai multe şoferilor care au condus cu viteză şi celor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor. Valoarea totală a amenzilor a fost de aproximativ 37 000 de lei.

Bilanţul acţiunii s-a concretizat şi în reţinerea a patru permise de conducere. În 15 cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More