Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi de aproape 40 de mii de lei într-o singură săptămână

0 64

Polițiștii au aplicat într-o singură săptămână 167 de amenzi în valoare de 39 de mii de lei.

În perioada 03– 09 decembrie, poliţiştii maramureşeni au organizat zece acţiuni punctuale pentru prevenirea faptelor antisociale şi menţinerea ordinii şi siguranţei publice, anunță IPJ Maramureș. De asemenea, în perioada menţionată aceștia au intervenit la 168 evenimente de natură judiciară sau privind siguranţa publică şi rutieră.    

Pentru neregulile constatate în cadrul acţiunilor desfăşurate, poliţiştii au aplicat 167 sancțiuni contravenționale, cele mai multe pentru abateri de la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice. Valoarea amenzilor aplicate a fost în valoare de aproximativ 39.000 lei.

Totodată, poliţiştii au intervenit pentru soluţionarea a 15 accidente de circulaţie produse pe drumurile publice de pe raza judeţului, soldate cu 18 victime şi pagube materiale. În cadrul acţiunilor desfăşurate pe drumurile publice, pe parcursul săptămânii trecute au fost constatate 18 infracţiuni rutiere, dintre care nouă de conducere a unui autovehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, pe parcursul săptămânii trecute, poliţiştii rutieri au reţinut 49 permise de conducere şi au retras 26 certificate de înmatriculare.

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More