Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi de aproape 7 mii de lei în urma unor acțiuni polițienești

0 140

Polițiștii maramureșeni au aplicat mai multe amenzi în urma unei acțiuni de combatere a infracțiunilor silvice și de identificare a persoanelor care comit fapte antisociale.

Cei de la IPJ Maramureș transmit faptul că poliţiştii din Leordina au continuat ieri acţiunile atât pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor silvice cât şi pentru identificarea persoanelor care comit fapte antisociale sau pun în pericol siguranţa pe drumurile publice.

Acţiunea a fost organizată ieri, între orele 10:00 – 12:00, împreună cu poliţişti de frontieră din Sighetu Marmaţiei şi specialişti silvici.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 7000 de lei. Doi şoferi, care nu aveau asigurări, au rămas fără certificatele de înmatriculare ale vehiculelor conduse.

De asemenea a fost întocmit dosar penal pe numele unei persoane depistate în timp ce conducea fără a deţine permis de conducere.

Tot în cadrul acţiunii, poliţiştii au oprit pentru verificări un camion cu care se transporta material lemnos. În urma verificărilor s-a constatat că datele menţionate în documentele de însoţire nu corespundeau realităţii, în sensul în care era transportată o cantitate mai mare de lemn decât cea înscrisă în aviz.

S-a luat măsura sancţionării contravenţionale a bărbatului care a condus camionul, conform prevederilor Legii 171/2010, cu amendă în valoare de 3000 de lei, iar aproximativ 5 mc lemn au fost confiscaţi şi predaţi Ocolului Silvic din localitate.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More