Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi de peste 120 000 de lei aplicate de poliţiştii maramureşeni

0 52

actiune politia cluj-4

În data de 01 şi 02 aprilie, poliţiştii maramureşeni au organizat, pe raza judeţului, mai multe acţiuni pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor rutiere, protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi păstrarea liniştii şi ordinii publice.

În urma verificării a 246 autovehicule şi a 85 persoane fizice şi juridice, poliţiştii au aplicat 260 de contravenţii ce au fost sancţionate cu amenzi în valoare de aproape 120 000 de lei. De asemenea, au fost reţinute 10 permise de conducere şi retrase, pentru defecţiuni tehnice, patru certificate de înmatriculare.

Poliţiştii rutieri au acţionat pe raza municipiului Baia Mare pentru identificarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu respectă semnificaţia culorii roşii a semaforului, depăşesc limitele legale de viteză, nu folosesc centura de siguranţă sau vorbesc la telefonul mobil, fără utilizarea sistemului hands-free, atunci când conduc autovehicule pe drumurile publice. Poliţiştii băimăreni au aplicat amenzi în valoare de peste 93 000 de lei şi au reţinut, pentru neregulile constatate, şase permise de conducere şi două certificate de înmatriculare.

Pe parcursul a două zile, poliţiştii din Ulmeni care au acţionat pentru combaterea regimului ilegal de viteză, au aplicat 20 de contravenţii în valoare de peste 4 500 lei şi au reţinut trei permise de conducere.

La Baia Sprie, poliţiştii, însoţiţi de reprezentanţi ai Registrului Auto Român, au acţionat pentru verificarea stării tehnice a autovehiculelor care se deplasau pe DN 18 din localitate. În urma verificărilor a 37 de autovehicule, poliţiştii au aplicat contravenţii în valoare de peste 3100 de lei, au reţinut un permis de conducere şi au retras două certificate de înmatriculare.

La Tăuţii Măgherăuş, Târgu Lăpuş şi Ocna Şugatag, poliţiştii care au acţionat pentru protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite şi pentru prevenirea producerii evenimentelor rutiere, au verificat mai multe persoane fizice şi juridice. În urma controalelor efectuate au fost constatate 55 de contravenţii. Valoarea amenzilor aplicate a fost de peste 18 000 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More