Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi de peste 30.000 lei şi şapte infracţiuni rutiere constatate în acest week-end de poliţişti

0 39

Poliţiştii rutieri au desfăşurat în continuare acţiuni pentru combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, au reţinut 16 permise de conducere şi au aplicat sancţiuni contravenţionale de peste 35.000 lei.

Pentru că viteza reprezintă o importantă cauză generatoare de accidente rutiere, poliţiştii Serviciului Rutier, de la Poliţia Baia Sprie şi cei ai Postului de Poliţie Şişeşti au desfăşurat activităţi axate în special pe combaterea nerespectării regimului legal de viteză. Activităţile au fost desfăşurate pe DN 1C, DJ 193, DJ 108A, DN18 Borşa şi pe raza localităţii Baia Sprie şi Şişeşti. Controalele şi verificările efectuate s-au soldat cu constatarea a 63 de fapte contravenţionale, din care 59 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi au fost aplicate sancţiuni în valoare de 36.585 lei. Au fost reţinute şi 16 permise de conducere pentru viteză.
Totodată poliţiştii au întocmit dosare penale după ce au constatat şapte infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice: unu de conducere fără permis, unu de punere în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi cinci de conducerea unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa băuturilor alcoolice.
Exemplu:
Vineri seara, la ora 21,10, poliţiştii rutieri din localitatea Borşa au depistat în trafic un autoturism condus de un localnic de 30 de ani. În urma verificărilor efectuate de poliţişti, autoturismul figurează radiat din circulaţie din Germania din data de 29 septembrie 2010.
Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul punerii în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More