Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi de peste 50 de mii de lei într-o singură zi

0 183

Ieri, 16 octombrie, polițiștii rutieri și cei de la ordine publică au aplicat sancțiuni de peste 50 de mii de lei.

Polițiștii rutieri și cei de ordine publică au desfășurat ieri, 16 octombrie, pe raza județului Bistrița-Năsăud, acțiuni pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică și creșterea gradului de siguranță rutieră.

Polițiștii rutieri au acționat pentru monitorizarea traficului rutier, dar și pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente, precum și pentru sancţionarea celor care nu respectă regulile de circulaţie, punând în pericol atât siguranța lor, cât și a celorlalți participanți la traficul rutier.

În urma acestei acțiuni au fost aplicate peste 185 de sancţiuni contravenționale, majoritatea ca urmare a încălcării normelor privind circulaţia pe drumurile publice, în valoare totală de peste 55 000 lei.

Totodată, față de 21 conducători auto a fost luată măsura complementară de suspendare a exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice și au fost retrase  5 certificate de înmatriculare pentru diferite abateri la regimul rutier.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More