Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi de peste 70 de mii de lei date pe parcursul weekendului

0 65

Şoferii indisciplinaţi în trafic nu au scăpat fără sancţiuni în acest weekend. S-au aplicat amenzi de peste 70 de mii de lei.

Şoferii care se grăbesc să ajungă la destinaţie şi conduc cu viteză excesivă sau cei care conduc sub influenţa alcoolului sunt un pericol iminent pe drumurile publice. În ciuda statisticilor evidente, care reflectă un număr mare de accidente rutiere, tot mai mulţi şoferi încalcă limitele legale de deplasare, anunţă reprezentanţii IPJ Maramureş.

Controalele poliţiştilor Serviciului Rutier, efectuate în acest weekend pe D.N. 1C Baia Mare -Seini – Satulung, D.N. 18 Tautii de Sus, D.J. 108 A Buzesti şi D.N. 18 Viseu de Sus-Moisei s-au concretizat în constatarea mai multor abateri. Pentru neregulile constatate au fost aplicate aproape 100 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 78.000 de lei.

Totodată, poliţiştii au reţinut 19 permise de conducere, atât pentru viteză excesivă cât şi pentru efectuarea unor depăşiri neregulamentare.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More