Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzi usturătoare date de polițiștii din Șomcuta Mare

0 196

Polițiștii rutieri din Șomcuta Mare au aplicat în acest weekend amenzi de aproape 8000 de lei. Nici cei din Vișeul de Sus nu s-au lăsat mai prejos.

Nerespectarea normelor rutiere poate duce la producerea unor evenimente rutiere nedorite. Poliţiştii rutieri din Şomcuta Mare au acţionat în acest weekend pentru prevenirea accidentelor de circulaţie produse pe fondul consumului de alcool.  Au fost oprite pentru verificări 75 de autovehicule care se deplasau pe raza de competenţă şi ca urmare a neregulilor au fost aplicate 14 sancţiuni contravenţionale. Valoarea amenzilor a fost de aproximativ 8000 de lei.

Şi poliţiştii din Vişeu de Sus au acţionat pentru identificarea şi tragerea la răspundere a celor care încalcă prevederile legale sau comit infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. Au fost aplicate 24 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 5000 lei.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More