Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amenzile au curs pentru mai mulți operatori economici din Bistrița

0 124

Polițiștii au efectuat acțiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite din domeniul comerțului și prestărilor de servicii către populație. S-au dat sancțiuni în valoare de 21.000 și a fost confiscată suma de 600 de euro.

Cei de la IPJ Bistrița-Năsăud notează faptul că în cursul zilei de ieri, 15 aprilie, polițiștii Serviciului de Investigarea a Criminalității Economice au organizat și desfășurat acțiuni pentru prevenirea şi combaterea faptelor ilicite din domeniul comerțului și prestărilor de servicii către populație.

Astfel, au fost efectuate verificări și controale de specialitate pe raza municipiului Bistrița, ocazie cu care au fost verificați 26 de operatori economici, persoane fizice și juridice.

Rezultatul a fost că polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au aplicat 5 sancțiuni în valoare totală de 21.000 lei.

Totodată, ca măsură complementară, s-a dispus confiscarea sumei de 600 euro, bani care au făcut obiectul unui schimb ilegal de valută.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More