Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Amicalul de lux România-Spania de la Cluj-Napoca se joacă cu casa închisă

0 50

La doar două ore după ce au fost puse în vânzare, toate biletele pentru meciul de fotbal amical dintre România și spania de pe Cluj Arena au fost vândute.

Site-ul Federației Române de Fotbal anunța luni la amiază punere în vânzare, exclusiv online, a biletelor pentru amicalul de lux dintre România și Spania de la Cluj-Napoca.

”Într-un timp record, mai puțin de două ore de la startul procesului de vânzare a biletelor la meciul de pe Cluj Arena, din 27 martie, toate biletele au fost comandate!

Sistemul de ticketing prin intermediul căruia se efectuează vânzarea biletelor permite un interval de 24 de ore pentru confirmarea plății comenzii. În cazul în care această confirmare nu este obținută, locurile rezervate din respectiva comandă vor deveni din nou disponibile online, pe bilete.frf.ro și bilete.ro.

Dacă toate comenzile vor fi confirmate, estimăm o audiență-record la meciul amical România – Spania, de 28.000 de spectatori, zece la sută dintre locurile arenei din Cluj-Napoca fiind blocate din rațiuni de securitate, conform legislației în vigoare.

Le mulțumim atât suporterilor care îi vor încuraja pe ”tricolori” din tribune, cât și celor care nu vor putea fi prezenți la meci”, precizează FRF pe site-ul oficial.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More