Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Ana Birchall, fostul ministru al Justiției, exclusă din PSD. „A adus mari deservicii partidului”

0 262

Încep să cadă capetele din Partidul Social Democrat. Ana Birchall și Cozmin Gușă au fost excluși din partid.

Ana Birchall, fostul ministru al Justiției, a fost exclusă din Partidul Social Democrat. Alături de aceasta mai există o victimă, Cosmin Gușă. Cei doi au fost dați afară în urma CEx-ul desfășurat astăzi, 12 noiembrie.

Executarea Anei Birchall a fost motivată prin faptul că în timpul madatului ei de ministru și-a manifestat desființarea Secției Speciale pentru Investigarea magistraților. Totodată, scriu cei de la Digi 24, eliminarea acesteia era dorită de către baronii PSD încă de la începutul mandatului ei la Justiție.

Propunerile de excludere au venit de la binecunoscutul Cătălin Rădulescu, deputatul Mitralieră, așa cum a fost poreclit în mediul public. Totodată un alt personaj notoriu, Florin Iordache a afirmat despre excluderea Anei Birchall că este o „decizie normală”.

„O decizie normală, pentru că modul în care s-a poziționat Ana Birchall a adus mari deservicii partidului”, sunt cuvintele lui Florin Iordache.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More