Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

ANAF va oferi consultări contribuabililor pe Facebook

0 63

consultari anaf

ANAF a anunţat că va organiza pe Facebook sesiuni săptămânale de asistenţă în domeniul fiscal pe o temă anunţată în prealabil.

Patru inspectori vor răspune în fiecare miercuri, începând de săptămâna acesta, întrebărilor contribuabililor pe pagina de Facebook a instituţiei, anunță ANAF pe pagina de Facebook.

Aceștia vor încerca să rezolve problemele legate de completarea şi depunerea Declarației privind veniturile realizate din România și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate.

În funcție de complexitatea problemelor adresate pe pagina de socializare, inspectorii vor răspunde fie pe loc fie ulterior.

„În acest sens, săptamâna aceasta, miercuri (20.05.2015), vă vom sta la dispoziție aici, pe Facebook, unde așteptăm întrebările voastre legate de completarea și depunerea Declarației privind veniturile realizate din România (formularul D200) și a Declarației privind veniturile realizate din străinătate (formularul D201), care au termen limită de depunere data de 25 mai 2015”, se arată în postarea de pe site.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More