Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anchetă a Poliţiei după ce pe internet au apărut imagini în care doi tineri aruncă într-un râu un coş de cumpărături

1 1.036

Poliţiştii din Maramureş au deschis o anchetă pentru identificarea unor persoane care au fost filmate în timp ce aruncă, de pe un pod, într-un râu, un coş de cumpărături dintre cele metalice, de mari dimensiuni, folosit la supermarket. Cei doi tineri care apar în imaginile postate online riscă să fie cercetaţi pentru furt.

În imaginile postate pe Facebook şi însoţite de comentariul ”aşa cu fost educați copiii din Baia Mare” se văd doi adolescenţi care ridică un coş de cumpărături şi îl aruncă în apă, de pe un pod. 

Pe fundal se vede, de asemenea, sigla unui magazin Kaufland. 

https://fb.watch/cfQojKzGaU/

În urma apariţiei filmului care are doar câteva secunde, poliţiştii s-au autosesizat.  

”În legătură cu imaginile apărute în spaţiul online, ce surprind două persoane care aruncă coşurile de cumpărături în râul Săsar, Poliţia municipiului Baia Mare s-a sesizat din oficiu cu privire la comiterea infracţiunii de furt şi identificarea persoanelor responsabile. Poliţiştii efectuează cercetări pentru clarificarea tuturor aspectelor juridice ce încadrează faptele filmate şi vor dispune măsurile legale care se impun”, informează, vineri, oficialii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. ICA spune

    Disciplina si respectul se invata acasa in 7 ani, daca nu, in armata. Astia nu au nimic.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More