Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ancheta criminalistică. Fetița de 5 ani din Baia Mare, ucisă de un pedofil, va fi deshumată

0 2.007

Trupul fetiței de 5 ani, ucisă în urmă cu o săptămână, ar putea fi deshumat. Anchetatorii au luat această decizie după ce probele ADN prelevate până acum s-au dovedit a fi neconcludente. De asemenea, cazul ar putea fi preluat de un procuror criminalist din Capitală.

Dosarul Estera se scufunda in mister pe zi ce trece. Au fost prelevate probe ADN, dar rezultatul acestora n-a adus raspunsuri. Dimpotriva. Urmeaza un nou set de analize, spun surse din ancheta.

Vestea ca micuta Estera va fi dezgropata i-a socat pe cei care au cunoscut-o. Analizele ADN n-ar fi fost concludente, din cauza ca trupul fetitei a fost mutat de  membrii familiei imediat dupa ce au gasit-o fara suflare. Copila a fost violata si ucisa lunea trecuta, intre 9 si 10 seara. Micuta il stia pe agresor, banuiesc anchetatorii, dar vecinii sunt convinsi ca ucigasul pedofil NU este din comunitatea lor, anuntă stirilekanald.ro.

Anchetatorii pastreaza o tacere de mormant in legatura cu cazul Esterei. Nu se stie inca data la care ar putea fi deshumata.

Familia Esterei a fost audiată, sâmbătă, pentru stabilirea împrejurărilor în care fetiţa a dispărut din faţa blocului. Printre cei chemaţi s-au numărat ceilalţi şase fraţi, dar şi tatăl, deoarece minorii nu pot fi audiaţi decât în prezenţa unui adult.
Bunica fetiţei face declaraţii sfâşietoare.

„Fetiţa s-a dus afară. Era cam ora 8.00 seara, n-a venit. Apoi am văzut că e ora 09.00, nu a venit încă în casă. La ora 10.00, nu a venit, iar fraţii ei au început să o caute peste tot. Între ora 10.00 şi 11.00 (seara, n.r.) a găsit-o moartă acolo (în clădirea dezafectată, n.r.) sora ei de 17 ani şi cu fratele de 12 ani. Copilul s-a speriat foarte tare. Gândiţi-vă în ce hal s-au speriat, după ce și-au găsit popria soră moartă. Băiatul s-a închis în cameră și nu a mai vrut să iasă, că i-a fost frică”, spune bunica.

„Estera trebuia să meargă acuma la toamnă la şcoală. Nu ştiu cine ar fi putut fi criminalul, dar cineva a zis că l-a văzut când o trăgea pe fetiţă de mână”, spune o vecină.

Când a fost descoperit, trupul micuţei era mutilat aproape complet, iar capul îi era zdrobit. Medicii legişti au descoperit şocaţi multe fracturi craniene produse cu un corp dur. Leziunile şi fracturile suferite i-au provocat copilei de cinci ani o moarte violentă şi brutală.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More