Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anda Dimitriu, favorita publicului, ajunge în semifinala Vocea României

0 52

anda dimitriu vocea romaniei

Dejeanca Anda Dimitriu continuă parcursul extraordinar la concursul Vocea României. Calificată pe alegerea lui Marius Moga în ”sferturile de finală” ale concursului, Anda a cucerit inima publicului și a primit cele mai multe voturi, dar și șansa de a participa în semifinala Vocea României.

Anda a oferit vineri seara cea mai bună performanță a ei de până acum în acest spectacol-concurs. Dacă la faza anterioară nu a primit cele mai multe voturi din partea publicului, fiind salvată de alegerea lui Marius Moga pentru a merge mai departe, vineri seara interpretarea ei i-a cucerit pe toți. Mii de SMS-uri au decis ca Anda Dimitriu este cea mai bună din echipa lui Marius Moga, astfel că dejeanca își continuă aventura pe marea scenă a concursului Pro TV.

Anda a dat dovadă, în primul rând, de un caracter puternic, reușind să-și stăpânească nervii tari până la miezul nopții, având în vedere faptul că a fost ultima care a evoluat pe scenă. Nu a arătat niciun strop de emoție, a fost stăpână pe vocea ei, iar interpretarea melodiei Believe a lui Cher, într-o manieră originală, a beneficiat de laude din partea tuturor juraților.

Puteți vedea aici cum s-a prezentat Anda pe scenă la Vocea României.

Cealaltă salvată din echipa lui Moga este Brighitta Balogh, fiind aleasă de antrenor să meargă mai departe.

Foto: Pro TV.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More