Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anda Dimitriu a fost fenomenală și intră în marea finală Vocea României – VIDEO

0 54

Anda Dimitriu semifinala Vocea Romaniei

Reprezentanta Dejului în spectacolul concurs-organizat de Pro TV a fost încă o dată favorita publicului în semifinala de vineri seara, reușind astfel să se califice în marea finală Vocea României.

Anda Dimitriu a fost singura concurentă care a interpretat în semifinală o melodie în limba română, iar alegerea ei și a lui Marius Moga s-a dovedit a fi perfectă. Anda a interpretat într-o manieră originală melodia ”Spune-mi”, compusă de Cornel Fugaru pe versurile Mirelei Fugaru, cu care Monica Anghel câștiga trofeul Cerbul de Aur în 1996.

Cu o prestație excelentă, cea mai bună de până acum, Anda a transmis nu doar senzualitate, sentimente și faptul că trăiește fiecare vers din melodie, dar a arătat și un talent vocal remarcat și de către publicul spectator, dar și de cei patru antrenori.

Cei care au decis, însă, au fost telespectatorii, prin votul lor. În duelul dintre Brigitta Balogh și Anda Dimitriu, antrenorul Marius Moga a dat procentaj egal pentru fiecare, astfel că voturile telespectatorilor au fost cele care au stabilit finalista. Cu 52,5% din voturile telespectatorilor, Anda merge în finala Vocea României, unde se va duela cu câștigătorii din echipele celorlalți trei antrenori.

Din echipa lui Tudor Chirilă merge în finală Tiberiu Albu, din echipa Loredanei s-a calificat Maria Hojda, iar Smiley atacă finala împreună cu Aliona Munteanu.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More