Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anda Dimitriu s-a calificat mai departe la ”Vocea României”!!

0 111

Anda Dimitriu Vocea Romaniei

Anda Dimitriu reprezintă Dejul la show-ul ”Vocea României”, iar în această seară urmează să evolueze în galele live. Anda are nevoie de voturile tuturor susținătorilor pentru a se califica în faza următoare.

Vă reamintim, Anda Dimitriu a participat la audițiile pe nevăzute ale show-ului ”Vocea României” și i-a impresionat pe toți jurații, cei patru întorcându-se și oferindu-i votul lor de încredere. Dejeanca l-a ales în cele din urmă pe Marius Moga. În etapa următoare, la dueluri, Anda și-a continuat aventura vieții ei la marele show național Vocea României. Aceasta a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai bune voci din concurs și a reușit să ”treacă” de adversara sa, Alexandra Bărăceanu (cele două au cântat Amy Winehouse – Rehab). Jurații i-au spus atunci că a fost peste colega ei la toate capitolele.

În această seară, de la ora 20:30, la ProTV debutează prima gală live a show-ului Vocea României. Pe scenă vor urca nu mai puțin de 16 concurenți, între aceștia aflându-se și Anda Dimitriu. Dejeanca va interpreta Emeli Sande – My Kind of Love și pentru a se califica mai departe are nevoie de voturile tuturor susținătorilor.

Pentru a o vota pe Anda trimite textul ”10” prin SMS la numărul de telefon 1276 sau sună la 0900 76 06 10.

ACTUALIZARE:

”Vocea României pentru mine a însemnat o evoluție continuă și o ieșire din matca mea. Am primit mesaje de la oamenii pe care nu îi cunosc, mi-au scris”te iubesc”. Lucrurile ăstea au însemnat mult pentru mine, ce am avut eu în sufletul meu a ajuns și la ei. Îmi doresc să merg mai departe și să am un parcurs cât mai lung. Ce o vrea Dumnezeu aia se va întâmpla”, a spus Anda la interviuri.

”Ce pot să spun e că piesa este chiar dificilă, este o punte a suspinelor. Au fost unele momente când ți-ai pierdut controlul pe note, dar nu este o problemă. Se vede că trăiești ceea ce cânți”, i-a spus Loredana.

”Ai făcut mari progrese și ți-ai depășit problemele pe care ți le-am spus atunci (n.r. – la repetiții)”, i-a zis și Chirilă.

”Am văzut o voce foarte bună și multă pasiune pe scenă”, s-a rezumat să declare Smiley.

”Anda zilele ăstea ai fost așa, ușor pierdută, nu îți ieșea așa cum vroiai. Azi-noapte am repetat până la 4. Vocea ta este prețioasă pentru echipa mea”, i-a spus antrenorul său Moga, la finalul interpretării.

Pentru a o vota pe Anda trimite textul ”10” prin SMS la numărul de telefon 1276 sau sună la 0900 76 06 10.

În camera interviurilor Anda a mai spus că ”piesa mă reprezintă în totalitate, m-a scos din orice urmă din zona de confort și mă bucur că am reușit să transmit”.

Dejeanca a ”luptat” în această seară, pentru un loc în faza următoare a show-ului, cu alte trei persoane din echipa lui Marius Moga: Claudiu Rusu, Ioan Bîglea și Maria Constantin.

Chirilă și Groza le-au lăudat pe fete, în timp ce Smiley a spus că el ”ar merge pe mâna băieților”.

 

În urma contorizării voturilor trimise prin SMS de către telespectatori, Claudiu Rusu s-a calificat direct în faza următoare. Moga a fost apoi nevoit să aleagă el ultimul concurent care să se meargă mai departe. În cele din urmă, după lungi momente de tensiune, antrenorul a ales-o pe ANDA DIMITRIU!!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More