Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anda Dimitriu, în semifinala ”Vocea României”. VOTEAZ-O și tu în această seară!

0 217

anda dimitriu vocea romaniei

Anda Dimitriu reprezintă Dejul la show-ul ”Vocea României”, iar în această seară urmează să evolueze în semifinală. Anda are nevoie de voturile tuturor susținătorilor pentru a se califica în marea finală.

Vă reamintim, Anda Dimitriu a participat la audițiile pe nevăzute ale show-ului ”Vocea României” și i-a impresionat pe toți jurații, cei patru întorcându-se și oferindu-i votul lor de încredere. Dejeanca l-a ales în cele din urmă pe Marius Moga. În etapa următoare, la dueluri, Anda și-a continuat aventura vieții ei la marele show național Vocea României. Aceasta a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai bune voci din concurs și a reușit să ”treacă” de adversara sa, Alexandra Bărăceanu (cele două au cântat Amy Winehouse – Rehab). Jurații i-au spus atunci că a fost peste colega ei la toate capitolele.

În prima gală LIVE, pe scenă au urcat nu mai puțin de 16 concurenți. Dejeanca a interpretatat Emeli Sande – My Kind of Love și s-a calificat mai departe după ce a fost aleasă de antrenorul ei, Marius Moga.

Săptămâna trecută, Anda Dimitriu a cucerit inima publicului cu Believe a lui Cher, într-o manieră originală, și a primit cele mai multe voturi, dar și șansa de a participa în semifinala Vocea României. Mii de SMS-uri au decis că Anda este cea mai bună din echipa lui Marius Moga, astfel că dejeanca își continuă astăzi aventura pe marea scenă a concursului Pro TV.

În această seară, de la ora 20:30, are loc semifinala Vocea României. Anda Dimitriu și Brighitta Balogh (salvată de antrenor la ultima gală live) se vor ”lupta” pentru un loc în marea finală, doar una dintre ele urmând să reprezinte echipa Moga în ultima fază a show-ului.

Pentru a ajunge în marea finală, Anda Dimitriu are nevoie de voturile noastre! Trimite textul ”10” prin SMS la numărul de telefon 1276 sau sună la 0900 76 06 10 (doar după ce se anunță START VOT!!).

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More