Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anda Dimitriu, mândria Dejului după finala ”Vocea României” – VIDEO

0 74

anda dimitriu all by myself vocea romaniei

Vineri seara ochii miilor de dejeni au fost ațintiți pe ecranele televizoarelor. Cu mic, cu mare, toți dejenii au urmărit cu sufletul la gură desfășurarea finalei ”Vocea României”, una în care Dejul a avut pentru prima dată o reprezentantă.

Anda Dimitriu a cântat și a încântat, fiind la un pas minuscul de a cuceri marele trofeu ”Vocea României” și a premiului de 100.000 de euro pus în joc de către organizatori.

Dacă la începutul concursului, încă din faza audițiilor pe nevăzute, Andei nu i se prea ofereau șanse de către specialiști (sau mai puțin specialiști), ediție cu ediție și fază cu fază în acest concurs național, dejeanca a crescut nu doar ca și calitate și încredere, dar a crescut tot mai mult și în inimile iubitorilor de muzică și ale celor care urmăresc emisiunea.

Semnale pozitive în sprijinul Andei au venit din partea multor vedete autohtone, care au descoperit în artista din Dej o posibilă câștigătoare a trofeului. Susținută frenetic de antrenorul ei, Marius Moga, cel care a ghidat-o în toate fazele acestui concurs și i-a oferit momente de neuitat în marea finală, Anda a căpătat tot mai multă încredere în ea, a găsit acea sclipire și dram de sentimentalist care să o facă să cucerească inimile publicului.

Iar vineri seara, în marea finală, Anda a strălucit pe scenă la ”Vocea României”. A strălucit prin voce, prin prezență scenică, a radiat de fericire când a fost aplaudată de toți spectatorii în picioare și, probabil, i-au lipsit doar câteva voturi pentru a câștiga trofeul.

Anda Dimitriu și-a început aventura în marea finală cu melodia „All by my self“, din repertoriul celebrei Celine Dion, interpretare pe care Loredana a descris-o ca fiind „foarte frumoasă şi emoţionantă.“

„Ţi-a ieşit foarte bine, am văzut că te-ai bucurat şi despre asta este vorba în muzică, despre bucurie autentică pe care o primeşti şi pe care o dăruieşti“, i-a spus şi Smiley. Marius Moga a vorbit în termeni foarte frumoşi despre eleva lui: „Anda este lebăda neagră de la Vocea României, în sensul că a intrat la mine în echipă, a scăpat de dueluri, cred că şi-a dovedit ei că nu mai trebuie să fie lebăda neagră. Va fi lebăda albă până la finalul serii”, a punctat cu speranță antrenorul Andei.

 

 

A urmat pentru dejeancă un moment absolut năucitor, unul care a ridicat toți spectatorii în picioare pentru un ropot de aplauze și a provocat sute de mesaje laudative pe rețelele de socializare. Alături de maestru Gheorghe Zamfir, Anda a oferit unul dintre cele mai bune momente din acest sezon al Vocei României,cu interpretarea piesei „Lie, ciocârlie“. Marius Moga n-a mai rezistat și a izbucnit în lacrimi, iar Gheorghe Zamfir a spus la final : „Ea are voce, talent, are splendoarea vocii româneşti, ea este de fapt Vocea României.“

Vedeți aici momentul absolut memorabil Anda Dimitriu & Gheorghe Zamfir

anda dimitriu lie ciocarlie vocea romaniei

Reprezentația de final a  Andei a fost cea alături de Marius Moga. Cei doi au interpretat ”Amazing grace”, ceea ce avea să ofere un plus de grație, dacă mai era nevoie, întregii aventuri a dejencei în acest concurs.

În ciuda unui parcurs fără cusur la Vocea României, votul publicului a decis ca trofeul să meargă la Tiberiu Albu, concurentul lui Tudor Chirilă, abia locul al doilea revenindu-i Andei.

Clasamentul final:

Locul I – Tiberiu Albu (echipa lui Tudor Chirilă)

Locul II – Anda Dimitriu (echipa lui Marius Moga)

Locul III – Maria Hojda (echipa Loredanei)

Locul IV – Aliona Munteanu (echipa lui Smiley)

Cu toate acestea, Anda Dimitriu a dovedit că are cu adevărat valoare, a ocupat un loc meritoriu la Vocea României, poziție la care puțini s-ar fi gândit la începutul concursului. Un loc doi care trebuie s-o onoreze, să-i ofere încredere în propriile forțe, o poziție care i-a făcut mândri pe toți dejenii și pe toți cei care au votat-o, care au susținut-o și care o sprijină în continuare. Felicitările și plecăciunile noastre, Anda! Îți mulțumim că ne-ai oferit atâtea clipe magice!

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More