Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Anda Dimitriu a trecut de primul duel la Vocea României – FOTO/VIDEO

0 90

anda dimitriu vocea romaniei

Dejeanca Anda Dimitriu continuă aventura vieții ei la marele show național Vocea României. După ce a impresionat juriul și a ridicat sala în picioare la audițiile pe nevăzute, Anda a demonstrat încă o dată că este una dintre cele mai bune voci din concurs la primul duel.

”Adversara” dejencei a fost Alexandra Bărăceanu, însă așa cum voturile telespectatorilor, dar, mai ales, aprecierile antrenorilor, au arătat-o Anda a fost peste colega ei la toate capitolele.

Marius Moga, antrenorul celor două, le-a dat ca melodie de interpretat în duel piesa Rehab, a lui Amy Winehouse, melodie care i s-a potrivit ca o mănușă Andei.

”Felicitări, aţi făcut un moment senzaţional. Felicitări Moga, mi-e milă de tine. E foarte greu să faci diferenţa între voi. Anda e mai street, Alexandra e mai classy. Eu aş merge pe street“, a spus Smiley.

Aceeaşi preferinţă a avut-o şi Chirilă. „Anda e mai pe stare, Alexandra e mai ingenuă. Şi eu aş merge pe street option pentru că e mai aproape de ceea ce caut eu. Nu e departajare, e exprimarea unei chestiuni de gust“, a specificat Tudor.

„Cel mai trist sunt la duelul ăsta“, a concluzionat Moga. „V-am crezut pe amândouă în seara asta, sper să se întâmple o minune, dacă nu acum, în afara show-ului. Alexandra e frumoasă şi talentată şi are tot timpul să înveţe, aşa că e şansa Andei să strălucească şi să ne arate cum stă treaba la «Vocea României».“

Impresionată până la lacrimi de aprecierile și aplauzele primite, dar în special de faptul că Marius Moga a decis să meargă pe vocea ei mai departe în concurs, Anda așteaptă cu nerăbdare următoarea fază  a concursului.

Puteți vedea VIDEO evoluția Andei aici.

http://youtu.be/J9pgsZ8XTTo

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More