Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Andrea Kadar, studenta implicată în accidentul de la Sânpaul a decedat la 12 zile de la tragedie

0 215

Numărul morților accidentului produs în 16 martie în localitatea clujeană Sânpaul a crescut la doi. După ce Bakai Attila a decedat la doar câteva ore de la producerea accidentului, Andrea Kadar a pierdut lupta cu moartea la 12 zile de la tragedia în care au fost implicați cinci studenți din Sălaj.

Andrea Kadar avea doar 20 de ani, era din Nușfalău, și era studentă la Universitatea Babeș-Bolyai ca și ceilalți patru ocupanți ai mașinii. Andrea a fost în comă profundă după producerea accidentului, săptămâna trecută a suferit o intervenție chirurgicală, dar operația nu i-a îmbunătătțit starea de sănătate. Astfel că, marți seara, Andrea n-a mai putut lupta pentru viața ei.

Tânăra aflată la volan, Szasz Henrietta, este în continuare în comă , pronosticul medicilor fiind rezervat.

Reka Illyes a scăpat cel mai ușor după această tragedie, ea fiind externată la câteva zile după producerea accidentului. Un alt tânăr student care a ieșit din spital este Mike Nimrod, el fiind externat ieri, după ce a suferit o intervenție chirurgicală.

Vedeți aici ce s-a întâmplat.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More