Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Andreea Răducan se implică în organizarea Campionatelor Europene de Gimnastică de la Cluj-Napoca

0 105

Fosta gimnastă Andreea Răducan, președintele Fundației Olimpice Române, a declarat pentru AGERPRES, că se implică în organizarea Campionatelor Europene de gimnastică artistică, programate în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca, în perioada 19-23 aprilie.

”Sunt foarte multe detalii de stabilit pentru competiția de la Cluj-Napoca. La solicitarea Federației Române de Gimnastică am răspuns afirmativ și iată acum sunt implicată în organizarea întrecerilor”, a precizat, chiar la sediul Fundației Olimpice Române, din București.

”Fac mereu multe drumuri între federație și fundație. După soluționarea problemelor care țin de buget, facem pregătirile din urmă, ca totul să fie în regulă. Ne bucurăm mult că țara noastră poate să găzduiască, din nou, un Campionat European de gimnastică artistică și asta după 60 de ani. Atunci, întrecerile au avut loc la București, în Sala Floreasca”, a mai afirmat Andreea Răducan.

În anul 1957, în Sala Floreasca din București, a avut loc prima ediție a acestor competiții.

La Cluj-Napoca vor veni 297 de gimnaste și gimnaști (178 masculin — 119 feminin) din 37 de țări. Ei se vor afla în cursă pentru cele 12 titluri individuale (7 masculin — 5 feminin) la acest prim mare concurs al gimnasticii artistice continentale din noul ciclu olimpic.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More