Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Angajat al aeroportului Maramureș, acuzat de viol de către o colegă de muncă

0 736

Un angajat al Aeroportului Maramureş este acuzat de viol, o plângere fiind depusă la Poliţia municipiului Baia Mare de către o colegă de serviciu a acestuia. Femeia susţine că fapta a avut loc în timpul unei petreceri, în afara aeroportului. Conducerea aeroportului anunţă că nu comentează cazul şi că angajatul reclamat este în concediu.

Ancheta în acest caz a început după ce o femeie a reclamat că a fost violată în noaptea de 8 spre 9 martie. 

”În urma unei sesizări depuse la Poliţia municipiului Baia Mare la data de 09 martie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de viol şi efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt”, au anunţat, marţi, reprezentanţi ai Poliţiei judeţene Maramureş.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că sesizarea a fost depusă de o angajată a aeroportului, care susţine că a fost violată de un coleg de serviciu. Conform reclamaţiei, violul nu s-a produs la locul de muncă, ci în timpul unei petreceri. 

Oficialii aeroportului au arătat că nu comentează situaţia şi cooperează cu autorităţile judiciare pentru a lămuri acest caz.

”Conducerea Aeroportului Internaţional Maramureş a luat act de sesizarea depusă la Poliţia Municipiului Baia Mare şi cooperează cu instituţiile abilitate pentru derularea anchetei penale. Având în vedere că există o anchetă demarată la nivelul Poliţiei Municipiului Baia Mare, nu comentăm acest caz. Precizăm că angajatul pe numele căruia este depusă plângerea penală se află în concediu”, au transmis, marţi, reprezentanţii aeroportului Maramureş.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More