Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Angajat al Primăriei Dej, snopit în bătaie de fiul unui patron dejean și fiul fostului comandant al Poliției Gherla

2 203

calin ionac bataie dej

Un bărbat de 48 de ani din Dej, angajat al Primăriei, a fost victima unei bătăi crunte din partea a doi tineri teribiliști. S-a întâmplat în noaptea dintre 27 și 28 decembrie 2014, în fața unui local de manele din oraș.

Călin Ionac, angajat al Primăriei Dej pe postul de îngrijitor al patinoarului din centrul orașului, a fost bătut crunt în urmă cu o săptămână de doi tineri. Victima spune că cei care l-au agresat sunt Cristian Pura, fiul patronului unei brutării din Dej, și fiul fostului comandant al Poliției Gherla, Valentin Souca.

Potrivit dejeanului, cei doi ar fi sărit fără motiv la bătaie în fața unui local din centrul Dejului, zonă în care săptămână de săptămână au loc scandaluri și bătăi.

„M-au pleznit rău de tot în mandibulă, încât mi-au fracturat-o în două locuri. Îmi curgea sângele pe nas și din urechi. După ce s-au săturat de dat în mine și m-au abandonat, eu m-am târât după o dubiță, aflată în apropiere și am sunat la poliția locală, după care direct la Poliția Dej. Polițiștii au venit repede și i-au legitimat pe agresori, iar aceștia și-au recunoscut fapta. Apoi, realizând gravitatea situației, Pura a încercat să mă împace, cerându-mi numărul de telefon și oferindu-mi bani la mișto ca să-mi pun dinții la loc.

Eu am refuzat cu hotărâre acest lucru și după câteva ore l-am anunțat pe șeful meu direct, iar acesta l-a informat și pe dl. primar Morar Costan despre incident. Apoi m-am deplasat de urgență la Clinica Maxilo-Facială de la Cluj, unde în 29 decembrie medicii m-au operat și mi-au instalat două plăcuțe și opt șuruburi. Și, pe 1 ianuarie 2015, am depus plângere împotriva lor la Poliție”, a povestit Călin Ionac pentru clujmanifest.ro.

Citiți întreaga poveste pe ClujManifest.ro

 

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

  1. Salajan spune

    Cei doi ar merita puscarie, pericole publice..

  2. ady spune

    doi nenorociti exact ca parintii lor

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More