Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Angajat al unui restaurant din Bistrița, filmat în timp ce arunca pe jos pulpe de pui, apoi le așeza în oale pentru gătit

0 414

Imagini revoltătoare au fost surprinse și publicate pe rețelele de socializare. Acestea au declanșat controale de amploare la un restaurant din Bistrița. În imagini se vede cum un angajat trântește de pereți și împrăștie pe asfalt pulpe de pui pe care apoi le-a așezat în oale pentru gătit. Angajatul și-a pierdut slujba iar restaurantul a fost amendat.

Imaginile au fost filmate de un locatar din blocul care se învecinează cu restaurantul. Pe imagini se vede cum în curtea din spate a restaurantului un angajat „dezgheață” pulpe de pui congelate trântindu-le de pereții clădirii și de o bordură.

Bărbatul aruncă apoi carnea pe jos, iar alături se văd mai multe oale pline ochi cu pulpe de pui pregătite pentru gătit. Dimineață, echipe de control au descins la restaurant. Au găsit mult mai multe nereguli și mizerie în curtea în care se manipulează alimente.

Restaurantul se află pe șoseaua de centură a orașului Bistrița și aici mănâncă zilnic peste 200 de persoane, în special angajați ai firmelor din zonă și persoane în tranzit. Proprietarul restaurantului spune că și-a concediat imediat angajatul și că așa ceva nu se va mai întâmpla.

Pe lângă amenda de 1000 de lei de la DSV, firma mai are de plătit încă două amenzi de la Direcția de Sănătate Publică, în valoare totală de 3.600 de lei. Restaurantul a fost sancționat pentru că a depozitat necorespunzător alimentele și nu a curățat și igienizat spațiile în care gătește și tranșează alimentele.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More