Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Angajată a APIA, trimisă în judecată pentru luare de mită

0 70

bani

Procurorii bistriţeni au trimis în judecată o angajată a Agenţiei de Plăţi şi Intervenţie în Agricultură (APIA) pentru luare de mită, după ce aceasta a primit bani pentru a aproba cereri de acordare a subvenţiilor pe suprafaţă.

Potrivit raportului de activitate pe luna august postat, luni, pe site-ul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, Marilena Someşan este acuzată că, în cursul anului 2010, în calitate de funcţionar public la APIA Bistriţa-Năsăud, a primit de la trei persoane câte 200 lei în vederea aprobării punerii în plată şi procesării cererilor de acordare de subvenţii în agricultură.

Directorul APIA Bistriţa-Năsăud, Florin Căpraru, a declarat pentru AGERPRES că funcţionara în cauză este în continuare angajată a instituţiei şi că, în urma problemelor de serviciu de acum patru ani, a primit o sancţiune disciplinară, fiind mutată de la serviciul care acordă subvenţii pe suprafaţă la cel care acordă subvenţii pentru animale.

Sursa: Agerpres

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More