Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

VIDEO – Angela Rusu își va transforma casa de la Sânmărghita în orfelinat

0 1.499

Cântăreața Angela Rusu a decis să-și transforme casa de la Sânmărghita în orfelinat. Decizia a luat-o după ce casa a fost prădată de hoți în luna martie a acestui an.

Foto: angelarusu.com
Foto: angelarusu.com

Artista a încercat mai mult timp să vândă casa de la Sânmărghita, dorind să cumpere două apartamente în Cluj pentru a fi mai aproape de fetele ei care învață acolo, însă nu a găsit cumpărători care să-i ofere prețul cerut.

Inițial, Angela Rusu dorea să transforme locuința în pensiune, dar după ce casa i-a fost călcată de hoți în luna martie, artista a luat altă decizie:

”M-am hotărât să nu mai vând. Eu m-am gândit la acest lucru de mult, am avut un vis și oricum o să-l îndeplinesc, orice ar fi pentru că asta este în sufletul meu și asta simt. Vreau să transform această casă în orfelinat de copii”, a spus Angela Rusu la emisiunea lui Teo de la Kanal D.

”În viață am primit foarte multe de la Dumnezeu, în primul rând, am fost binecuvântată cu sănătate, am două fete extraordinare, am o situație materială extraordinară, dar trebuie să știi în viață când să te oprești, trebuie să știi când să nu mai faci numai pentru tine, să faci și pentru cei care au nevoi și cei din jurul tău, să faci lucruri frumoase și lucruri importante și să-i faci pe cei din jur să zâmbească. Pentru mine-i cel mai important lucru să văd că oamenii sunt fericiți”, și-a justificat artista decizia de a susține un orfelinat în satul clujean.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More