Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Ani grei de închisoare pentru bărbatul care a omorât și incendiat un bătrân în Bistrița Bârgăului

0 428

Bărbatul care a jefuit, omorât și incendiat un bătrân din Bistrița- Bârgăului în urmă cu un an și-a primit acum pedeapsa.

Judecătorii l-au condamnat la 24 de ani de închisoare pentru omorul pe care l-a comis cu sânge rece doar pentru a pune mâna pe banii victimei. 

În luna octombrie a anului trecut, Paul Toderașc, cioban la acea vreme în comuna Bistrița Bârgăului, a fost reținut de către polițiști, bănuit fiind de comiterea unei crime îngrozitoare. 

Tânărul de 24, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a mers la casa bătrânului de 82 de ani cu intenția de a-l jefui, însă pentru ca acesta s-a împotrivit, l-a lovit cu bestialitate, i-a luat banii și i-a incendiat casa în care bietul om stătea singur, doar cu câteva animale.

Ancheta a fost extrem de dificilă,  spun anchetatorii, cu atât mai mult cu cât osemintele victimei au fost găsite greu printre resturile de animale.

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More