Someșeanul.ro
Stiri de pe Valea Somesului

Destine Holidays

Ansamblul Folcloric „Dansatorii de pe Someș” din Gherla, reprezentanții României la un festival din Macedonia – FOTO/VIDEO

0 91

ansamblu folcloric gherla

La sfârșitul lunii iunie Ansamblul Folcloric „Dansatorii de pe Someș” a participat cu cele două grupe de dansatori din Gherla și Iclod la Festivalul Internațional de Folclor organizat de Ascociația „Youth Culture Center” din Ohrid, Macedonia.

Festivalul s-a desfășurat pe perioada 24-29 iunie și a găzduit ansambluri folclorice din 9 tări . Reprezentanții României s-au ridicat la un nivel înalt fiind apreciați atât de gazde cât și de celelalte ansambluri cu care au legat prietenii și colaborări.

Cele două spectacole din cadrul festivalului au început cu paradă ansamblurilor, iar apoi timp de 2 ore toate cele 11 ansambluri au prezentat dansuri specifice țărilor din care provin.

În timpul liber, copiii au avut ocazia de a vizita toate atracțiile turistice pe care le oferă Ohridul, deasemenea au beneficiat de o croaziera pe Lacul Ohrid, acesta fiind unul dintre cele mai mari lacuri din Europa.

În ultima seară a festivalului organizatorii au pregătit o petrecere surpriză la care au participat toti membrii grupurilor folclorice din toate tările.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.957068757689225.1073742017.467241263338646&type=3&uploaded=13

Primește notificări în timp real pe dispozitivul tău, abonează-te acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More